hotell flygplan

Hej,i Stockholm så finns det ett jetflygplan dom har byggt om till ett hotell. Jag tycker det var as coolt! Här är en liten cool bild som jag tog när vi var där ;) Där ser ni flygplanet i bakrunden;)
oredigerad:
redigerad(inte så stor skillnad men):

och tre helt vanlig bilder på flygplanet:





Nu skriver jag

Hej jag vet att jag inte har bloggat men hat haft det ganska jobbigt så då har jag inte vellat(stavning)blogga. Men nu bloggar jag iallafall, jag vet typ inte vad jag ska blogga om så jag tänkte lägga upp några bilder som jag har gjort på picnik.com det är en väldigt bra sida tycker jag i alla fall men jag vet inte vad ni tycker.






My new photoprinter

hej♥ jag har fått en ny skriv maskin jag kan skriva ut bilder på... Elr jag fick den när jag fyllde år(15/6). Tänkte visa er lite hur den ser ut:) (kom igen evelina du måste blogga meer♥)
själva kopiatorn dåda

Sen nu lite bilder jag kopierat ut ;)


Baby light up my world like nobody else<3


Emmy har ju redan skrivit






Lite estetiska foton <3


Emmy - låt det brinnaaa, ljuset som du tänt

Lite tråkiga bilder bara som jag tog typ i vintras <3

Emmy - Friluftsdag

bild tagen utav mej, det står emmymonicalinnea.blogg.se för min blogg heter det ;)
Hej idag har vi friluftsdag  jätte kul i detta väder! ;( Det är typ storm ute både regn och as blåsigt! Men aja vi slutar ju efter lunch så då blire ju awesome :D <333 Men bloggar när jag kommer hem det LOVAR jag! Då ska jag redigera flera bilder som jag tagit som ni ska få se och sen så ska jag kanske gå ut och ta lite kort i regnet ;)
Ses<33


Eve

Tänkte bara lägga in några bilder.






Emmy - Heysan

Hej, idag så har jag varit på träning, ska snart hoppa elr gå in i duchen ;) Men jag bloggar kanske sen.. BTW; på den här bloggen kommer vi nog mest lägga ut bilder vi ska ha den typ som fotoblogg......
Ses♥



husvagn


Hej, inatt har jag(emmy) och evelina sovit i husvagn, det var kul. Men vi somna typ direkt för vi var så trött. Men nu ska vi fika, ngn av oss bloggar nog senare ;)

RSS 2.0